Tilos Rádió Születésnap
Születésnap

Tilos Rádió Születésnap

Hallgasd online a Tilos Rádiót amely majdnem 30 éve része a magyarországi rádiózásnak. Születésnap – első nap.


Tilos Radio Tilos 26 Szuletesnap 1 Nap Facebook

Tilos Rádió születésnap 2017 időpont.

Tilos rádió születésnap. 2017 Aug 25 1900. 1089 Budapest Üllői út 102. Élő közvetítés a Dürer Kertből.

Public Hosted by Tilos Rádió Zuboly and 7 others. Születésnapját ünnepelhetjük melynek a Dürer Kert ad otthont két napon át augusztus 25-én és 26-án. 20 Éves Születésnap Záróbuli AFTER PARTY – Tilos Rádió 20.

215 3773 Stúdió- és postacím. Születésnapját a főváros egyik legfontosabb civil rádiója a Tilos RádióSzeptember 6-án és 7-én a Dürer Kertben csatlakozhatunk a bulihoz itt színpadra lép a Žagar a Kistehén az Óperentzia és Barabás Lőrinc de természetesen a Tilos Rádió DJ-i isA zene mellett lesz továbbá bográcsozás beszélgetések és tombola is. Élő közvetítés a Dürer Kertből.

Event in Budapest Hungría by Tilos Rádió and 3 others on viernes agosto 26 2016 with 32 mil people interested and 1 mil people going. Webmestertiloshu Hírt eseményt ajánlót ide küldj. Születésnap – DJ-K A KERTBEN TERE-FERE SÜTÉS-FŐZÉS DÍNOM-DÁNOM TORTA – DJ Sanyi DJ Haze DJ Minek DJ Zotyka Sztyepp GYERTEK.

Radiotiloshu A weboldallal kapcsolatos kérdésekben az illetékes. Horváth Bence ZENE 2016. Születésnapi hétvége a Dürerben AUG 25-26 – Ingyenes.

Az ünnepnapra készült. A kilencvenes évek második felére datálódó mission statementhez képest nem sok minden változott csak eltelt rohadt sok idő mi pedig hetente körbeülünk egy asztalt beszélünk kérdezünk beszélgetünk és mondjuk amit látunk. Tilos Rádió születésnap Fotó.

Webmestertiloshu Hírt eseményt ajánlót ide küldj. Tilos Rádió élő adásban volt. Tilos születésnap – 2.

39 posts in the. Az óriás szülinapi torta szeletelése és a pezsgőbontás előtt-után az eseményhez méltó programmal készülünk s a fellépők között ősrádiósok mellett a jele n. Születésnapján amely így a Rádió Újjászületésének napja is egyben.

1089 Budapest Üllői út 102. A Tilos Rádió elérhetőségei. A rádió a rendszerváltás utáni első szabad rádió amely 1991-ben még kalózrádióként kezdte meg sugárzását.

Nap Csókolom Zuboly Menyhárt Jenő – Vígh Misi Dj Palotai DLRM The Matter Tilos Dj-k 4 helyszínen. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. ZAGAR Manaky Shaibo Tilos AllStars Djs Goaszendvics – Goanight Cökxpôn Ambient Society – Chill Zone Tilos Dj-k.

Az óriás szülinapi torta szeletelése és a pezsgőbontás előtt-után az eseményhez méltó programmal készülünk s a fellépők között ősrádiósok mellett a jele n progressziója is. Nehéz értelmes és személyes dolog a Tilos Rádió. Tilos a születésnap.

Nyomoroncul induló hétvégi délelőttökre kitalált sorozatunkkal ismét segítenénk ezúttal ráadásul egy ünnepi különkiadással. A Tilos 1991-ben kalózrádióként kezdte majd 1995 óta működik legális frekvencián idén pedig 26. A Tilos Rádió elérhetőségei.

Hirektiloshu Zenei ajánlót dalt mixet ide küldj. Augusztus 28 vasárnap 949 0. Zenetiloshu Ha szeretnél műsort indítani akkor a szerkesztőségnek írj.

Hirektiloshu Zenei ajánlót dalt mixet ide küldj. Születésnapján amely így a Rádió Újjászületésének napja is egyben. Augusztus 25 – 28.

2017 Aug 26 2359. Születésnapját a Tilos Rádió amit úgyse nagyon kell bemutatni senkinek. Két napon át ünnepli 28.

Budapest Ajtósi Dürer sor 19-21 1146 Útvonaltervezés Hirdetés. Szécsi István Dívány Helyi színek A rendszerváltozás körüli évek izgalmas friss és reményteli hangulatában számtalan új csatorna jelent meg az addig egysíkú és felügyelet alatt álló állami média helyett. Zenetiloshu Ha szeretnél műsort indítani akkor a szerkesztőségnek írj.

Ingyenes Tilos Rádió születésnap a Dürer Kertben. Aug 25 2017 at 400 PM Aug 27 2017 at 500 AM UTC02. Ezt ünnepeljük egyúttal a Dürer Kertben a Tilos Rádió 24.

Ezt ünnepeljük egyúttal a Dürer Kertben a Tilos Rádió 24. Radiotiloshu A weboldallal kapcsolatos kérdésekben az illetékes. Tilos Születésnap – 1.

A szabad és független közösségi Tilos Rádió augusztus 25-én egy nulladik napi koncert-estét követő kétnapos bulival. 215 3773 Stúdió- és postacím.


Keszthelyi Imre Szuletesnapja Eloben 04 26


Tilos Radio 25 Szuletesnap


Tilos Radio Tilos Szuletesnap 27 Facebook


Tilos Radio


Tilos Radio Aszombat Facebook


Tilos Radio 26 Szuletesnap Masodik Nap


Tilos Radio 20 Szuletesnap Party 09 01


Tilos Radio 25 Szuletesnap


Tilos 28 Szuletesnap Zagar Kistehen Es Sokan Masok


Tilos Radio 25 Szuletesnap Foto Adrian Zoltan

Leave a Reply